Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme Vám za otázku. Údenie jednoznačne začína poriadnym rozohriatím udiarne. Pokiaľ umiestnite údené mäso do studenej udiarne Bradley je veľká pravdepodobnosť, že Vám bude dechtovať. Mäso vždy vkladajte do vyhriatej udiarne aspoň na 50-60 °C. Čo sa týka zapálenia udiacich brikiet, vplyv vonkajšej teploty nás neobmedzuje. Domáce udiarne Bradley sú dobre izolované ao rozpálení udiacich brikiet sa stará vykurovacia špirála s dostatočným výkonom.
Vonkajšia teplota by nemala by mať taký vplyv, pokiaľ samozrejme nejde o veľmi veľký mráz. Väčší vplyv na údenie má ale silný vietor. Ide hlavne o to skúsiť to a zariadiť sa podľa momentálnej situácie. V prípade, že budete údiť pri nízkych až mínusových vonkajších teplotách, nebude problém v rozpaľovaní drevených údiacich brikiet Bradley, ale v maximálnej teplote, ktorú v udiarni udržíte. Počítajte, že pri nulových teplotách dosiahnete v udiarni max. 90-95°C.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Čo už všetci dobre vieme – domáca udiareň je tradičným av posledných rokoch opäť veľmi obľúbeným...
Pretože sa rýchlo blížia vianočné sviatky a koniec roka, pripomenieme si, ako to v tomto období...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Žádné produkty