Naša odpoveď:
Dobrý deň, Vaška, ďakujeme za otázku. S výberom vhodného teplomera do Vašej drevenej udiarne Vám samozrejme radi pomôžeme. V ideálnom prípade by mal teplomer siahať do strednej dĺžky udiarne. Vzhľadom k tomu, že Vaša udiareň má podobné rozmery ako jedna z nami vyrábaných drevených udiarní - Master Smoker 40 XL, odporúčame použiť aj rovnaký teplomer. Jedná sa teplomer Orion, ktorý má veľký a výborne čitateľný ciferník s priemerom 7,5 cm a ktorého ihla meria 33 cm. Čo je úplne ideálna dĺžka aj pre Vašu udiareň. Pokiaľ by ste oň mali záujem, obratom ho môžeme odoslať na Vami uvedenú adresu.
Okrem presného údaja o teplote vo vnútri komory udiarne, budete vedieť, či udíte, pečiete alebo grilujete a to vďaka prehľadnému rozdeleniu teplôt do troch skupín podľa farby na teplomere. Na teplomere si navyše môžete šípkou nastaviť teplotu, ktorú potrebujete pri údení dosiahnuť.
Vedeli ste že…
…pri údení je rovnako ako pri grilovaní dobré merať vnútornú teplotu mäsa? Pomôže Vám s tým teplomer do udiarne. Akonáhle bude mať mäso správnu teplotu, môžete si byť istí, že je dostatočne tepelne opracované. Zásady pri meraní vnútornej teploty mäsa:
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom udiarní, príslušenstva k nim alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom údenia mäsa, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty