Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Metóda nepriameho grilovania spočíva v pozvoľnom opekaní mäsa pri nízkych teplotách, pričom brikety sú rozmiestnené po bokoch grilovacej vane, aby uprostred grilu nebola taká vysoká teplota. Pri metóde nepriameho grilovania sú ako pomôcka používané palivové nádoby, ktoré uľahčia manipuláciu s rozžeravenými briketami. Pri nepriamom grilovaní je dôležitý tiež priemer a hĺbka grilovacej vane. Preto sa na túto metódu z našej ponuky najviac hodia kotlové grily s hlbokým kotlom s priemerom 57 centimetrov. Medzi ne patrí náš najpredávanejší gril Weber Master-Touch GBS, ďalej grily Weber Performer Original a Performer Deluxe, alebo tiež Bar-B-Kettle s kotlom s priemerom 57 centimetrov. Na nepriame grilovanie je možné použiť aj gril na drevené uhlie Weber Kettle Plus z kategórie kotlových grilov s priemerom 47 cm, ktorý ale vďaka menšiemu kotlu a poklopu nie je na nepriame grilovanie práve najoptimálnejším grilom. Ak budete mať o niektorý z grilov Weber záujem, alebo by ste sa chcel opýtať na niečo iné, neváhajte sa na nás obrátiť. Na tieto účely môžete využiť našu zákaznícku linku, na našich webových stránkach nájdete kontaktný online formulár alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach, kde s vami všetko, čo vás bude zaujímať, preberie jeden z našich technických poradcov.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty