Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. U Vami spomínaných hovädzích steakov je dôležité mať v prvom momente gril čo najviac rozpálený, aby sa mäso behom okamihu zatiahlo a všetky cenné šťavy zostali vo vnútri. Následne potom mäso presunieme mimo priameho žiaru a necháme dôjsť do nami požadovaného stavu. Na termofotografii nižšie môžete vidieť rozpálený rošt grilu Napoleon Charcoal Leg, kde teplota dosahuje až 330 °C.
Na porovnanie prikladáme termofotografiu plynového grilu Napoleon Freestyle 365. Ako môžete vidieť – teplota roštov je totožná.
Rozdiel v teplote teda nie je. Avšak je potrebné spomenúť, že oba tieto grily majú vo vnútri masívne liatinové rošty, ktoré dokonale vedú a následne aj držia teplotu - žiadne nerezové drôtiky.
To však neznamená, že plynový gril je to isté ako kotlový. Asi najväčší rozdiel je v príprave grilu.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom grilov Napoleon alebo príslušenstva ku grilom, neváhajte a obráťte sa na nás. Môžete volať na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne Napoleon Store v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty