Naša odpoveď:
Dobrý deň Michale, pokiaľ Vám ide o okamžité zmeranie teploty vo vnútri klobás, môžete siahnuť po digitálnom teplomere na mäso Pit Boss. Tento teplomer používame na kurzoch výroby domácich údenín a sme s ním maximálne spokojní. Teplomer je praktický, spoľahlivý, veľmi presný a dokáže zmerať teplotu v rozmedzí od 50 do 300 °C. Skladacia sonda je navyše vyrobená z nerezovej ocele, ktorá sa veľmi dobre čistí. Postačí iba horúca voda a mydlo. Súčasťou balenia je samozrejme aj nabíjací port s napájacím káblom.
Naproti tomu pokiaľ plánujete údiť nielen klobásy, ale aj väčšie kusy mäsa, zvoľte jeden z teplomerov Meater (Meater Plus alebo Meater 2 Plus). Tieto vpichové sondy do mäsa majú širšie využitie a uplatnenie pre rôzne druhy mäsa. Sonda je so smartfónom prepojená cez Bluetooth s dosahom až 50 m alebo 75 m. Senzory vo vnútri sondy zmerajú ako teplotu vo vnútri mäsa, tak teplotu okolia. Sondu jednoducho vpichnete do mäsa a na smartfóne sledujete jeho prípravu. Používajú sa v udiarni, grile aj doma v elektrickej rúre.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom teplomerov do mäsa alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom údenia, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo nás môžete navštíviť v našej kamennej predajni s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachlovíciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty