Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za váš dotaz.
Aktuálnu teplotu v grile Campingaz Master 4 Series Woody môžete sledovať na ciferníku teplomera, ktorý je zabudovaný vo veku grilu. Teplotu následne regulujete pomocou otočných ovládacích gombíkov.
Kedy je gril dostatočne rozpálený a pripravený na grilovanie, závisí od toho, aký druh jedla chcete pripravovať a akou metódou. Napríklad väčšie kusy mäsa, ako je bravčové koleno alebo celé kurča, sa grilujú nepriamou metódou – teda dlhší čas pri nižšej teplote. Na takýto spôsob grilovania by mala byť teplota v grile približne 160 až 180 °C.
Naopak, pri priamom grilovaní (napr. steaky, klobásky) by mala byť teplota v grile 200 až 230 °C.

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Môžete zavolať na našu zákaznícku linku, napísať nám prostredníctvom kontaktného online formulára na našej webovej stránke alebo nás navštíviť osobne v našej kamennej predajni v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou pri Prahe), kde sa vám bude venovať jeden z našich odborných poradcov a rád vám so všetkým pomôže.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty