Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. V našej ponuke nájdete hneď päť termosond, pričom okrem dizajnu sa líšia predovšetkým v spôsobe použitia. Jedny sa používajú tak, že sa hrot termosondy priloží ku grilovanému mäsu (alebo sa do neho priamo zapichne, to keď sa chcete presvedčiť, aká je teplota v strede grilovaného mäsa). V ponuke je ale aj sofistikovanejšia termosonda Weber Style s dvoma meracími ihlicami a akýmsi pagerom, ktorý vás upozorní, až je jedlo hotové, alebo až dosiahne požadovanú teplotu, ktorú ste si na prehľadnom LCD displeji pagera nastavili. Prikladáme aj niekoľko fotografií z používania oboch druhov termosond pri grilovaní celého kurčaťa a rôznych druhov hovädzích steakov. V prípade vášho trvajúceho záujmu o termosondy alebo ak by ste mal nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty