Naša odpoveď:
Gril Outdoorchef Minichef 420 G
Dobrý deň, Roman. Informácie ohľadom nastavenia plynového grilu Outdoorchef Minichef na priame a nepriame grilovanie je úplne správna. Vnútri grilu je veľký posmaltovaný lievik, ktorý chráni nerezové horáky pred odkvapkávajúcim tukom z mäsa. Lievik sa skladá z dvoch častí a okrem ochrany horákov slúži práve na rozptýlenie tepla, aby horáky mohli sústrediť výkon tam, kam potrebujete.
Nepriame grilovanie je vhodné predovšetkým na grilovanie väčších kusov mäsa. Vďaka nastaveniu lievika nejde tak vysoký žiar zospodu a mäso sa robí rovnomerne zo všetkých strán. Pre správne nastavenie umiestnite hornú časť lievika otvorom s užším priemerom smerom dole.
Gril sa nastavuje na priame grilovanie v prípade, keď chcete zatiahnuť steak či sprudka ogrilovať zeleninu. Hornú časť lievika otočte hore nohami. Žiar z horáka bude prúdiť úzkym otvorom uprostred. Koncertovaný žiar vďaka nastavenia lievika dosahuje uprostred roštu až 500 °C. Keď bude mäso hotové, môžete presunúť viac na stranu, mimo pôsobenia žiary.
V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom plynových grilov Outdoorchef alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty