Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Pri kotlových griloch všeobecne platí, že majú podstatne horšiu reguláciu teploty ako plynové grily. Vo vašom prípade by som pri pečení pizze na kameni zvolil ako palivo drevené uhlie Weber, ktoré sa rozhorí skôr a dokáže rozpáliť váš gril na výrazne vyššiu teplotu. Brikety nie sú na prípravu pizze v kotlovom grile príliš vhodné. Oveľa viac sa hodia na pozvoľnejšie a dlhšie trvajúce grilovanie. Inak je váš postup pri rozpaľovaní grilu správny. V prípade záujmu o naše drevené uhlie Weber, alebo ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás osloviť. Obrátiť sa na nás môžete prostredníctvom zákazníckej linky, na našich webových stránkach môžete využiť kontaktný online formulár alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou u Prahy), kde s vami všetko, čo budete chcieť vedieť, preberie jeden z našich technických poradcov.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty