Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Pri kotlových griloch všeobecne platí, že majú podstatne horšiu reguláciu teploty ako plynové grily. Vo vašom prípade by som pri pečení pizze na kameni zvolil ako palivo drevené uhlie Weber, ktoré sa rozhorí skôr a dokáže rozpáliť váš gril na výrazne vyššiu teplotu. Brikety nie sú na prípravu pizze v kotlovom grile príliš vhodné. Oveľa viac sa hodia na pozvoľnejšie a dlhšie trvajúce grilovanie. Inak je váš postup pri rozpaľovaní grilu správny. V prípade záujmu o naše drevené uhlie Weber, alebo ak by ste mali nejaké ďalšie otázky, neváhajte nás osloviť. Obrátiť sa na nás môžete prostredníctvom zákazníckej linky, na našich webových stránkach môžete využiť kontaktný online formulár alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou u Prahy), kde s vami všetko, čo budete chcieť vedieť, preberie jeden z našich technických poradcov.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty