Naša odpoveď:
Dobrý deň Honzo, u grilovacích ohnísk Remundi je grilovacia plocha navrhnutá tak, aby bola po nahriatí mierne sklonená smerom do stredu, k ohnisku. Táto vlastnosť umožňuje, aby prebytočná šťava a mastnota z potravín prirodzene odkvapkávala do ohniska. Toto riešenie tak pomáha udržať grilovaciu plochu čistú a zároveň minimalizuje potrebu častého čistenia.

Keď tuk zo surovín pri grilovaní odkvapkáva na rozžeravené uhlíky, vytvára sa špecifická aromatická chuť, ktorá je typická pre jedlá grilované na drevenom uhlí. To prispieva k jedinečnému chuťovému profilu mäsa a ďalších grilovaných potravín, poskytuje im charakteristickú dymovú chuť a dodáva celkovému zážitku z grilovania autentický nádych.

V prípade, že budete mať ďalšie otázky ohľadom grilovacieho ohniska alebo Vás bude zaujímať čokoľvek ohľadom grilovania, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej je Vám na našich webových stránkach k dispozícii kontaktný online formulár alebo sa za nami môžete vydať do našej kamennej predajne s grilmi a udiarňami Vladeko v Tachloviciach. Tu sa môžete s prípadnými otázkami obrátiť na jedného z našich technických poradcov.
Neviete, čím by ste mohli svojej návšteve vyraziť dych? Vianočka z klobás to urobí za vás! Ako...
Radi údite? Máte v rodine milovníkov údenín? A neviete, čím ich obdarovať? Máme pre vás ďalší tip...
To už všetci dobre vieme – domáca údiarňa je tradičný a v posledných rokoch opäť veľmi obľúbený...
Žádné produkty