Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Do generátora studeného dymu sa nasypú jemné piliny a z jednej strany sa zapália. Generátor sa potom vloží do grilu a prikryje. Piliny horia postupne v tvare špirály od vonkajšej strany k stredu. Doba horenia je 8 až 10 hodín pri teplote 30 stupňov Celzia. Mäso necháte údiť počas celej doby, kým nedohoria piliny. Mäso netreba nijako otáčať alebo s ním inak pracovať. Okrem pilín žiadne iné palivo, či už brikety alebo drevené uhlie nepotrebujete. Po dohorení pilín je mäso krásne prevoňané, ale nie tepelne upravené. Výsledný produkt je určený na ďalšie kuchynské spracovanie. Niektorí naši zákazníci údia mäso pomocou generátora studeného dymu aj niekoľko dní. Mäso je potom skôr sušené ako údené, podobné pršutu. Video máme v pláne natočiť a v blízkej dobe ho pridáme na naše webové stránky. V prípade, že budete mať o Weber generátor studeného dymu naďalej záujem, alebo keby ste sa chcel opýtať na niečo iné, neváhajte a obráťte sa na nás. Volať môžete na našu zákaznícku linku, osloviť nás môžete aj prostredníctvom kontaktného online formulára na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do nášho obchodu Weber World Vladeko v Tachloviciach (medzi Zličínom a Rudnou u Prahy) na adrese Karlštejnská 97, kde si môžete generátor studeného dymu prezrieť na vlastné oči a na vaše prípadné otázky odpovie jeden z našich odborných poradcov.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...
Žádné produkty