Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Grilovacia doba hovädzieho steaku sa priamo odvíja od stupňa prepečenia, ktorý chcete dosiahnuť. Záleží teda len na vás, ako dlho steak na rošte necháte. Napríklad hovädzí steak prepečený na stupeň medium rare (slabo prepečený, vnútri ružový) by mal na rozpálenom rošte stráviť 3 minúty z každej strany, ale keby ste si chcela pochutnať napríklad na jemne prepečenom steaku (rare), musela by ste grilovaciu dobu skrátiť na 2,5 minúty z každej strany a pod. Pri určovaní správnej grilovacej doby je potrebné zohľadniť aj klimatické podmienky, presnejšie povedané vonkajšiu teplotu. Napríklad za chladného počasia bude grilovací čas dlhší ako pri letnom grilovaní a pod. Pre lepšiu názornosť prikladáme malú tabuľku s grilovacími časmi jednotlivých stupňov prepečenia hovädzieho steaku. V prípade ďalších otázok, alebo keby ste mala záujem o grily a príslušenstvo Weber, neváhajte sa na nás obrátiť. Volať môžete na našu zákaznícku linku, ďalej môžete využiť kontaktný online formulár na našich webových stránkach alebo nás môžete prísť navštíviť do našej kamennej predajne Weber World Vladeko v Tachloviciach, kde sa vám bude venovať jeden z našich technických poradcov.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty