Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Celé kurča o váhe zhruba 1,5 kilogramu sa s pomocou otočného špízu griluje približne 1 hodinu až 1 hodinu a štvrť. Teplotu vnútri grilu odporúčame držať v rozpätí 75-80 stupňov celzia. Podrobnejšie informácie a zaujímavé recepty nájdete v knihe o grilovaní Weber bible grilovanie, ktorú si tiež môžete objednať v našom internetovom obchode aj v oboch kamenných predajniach. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...
Žádné produkty