Naša odpoveď:
Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Celé kurča o váhe zhruba 1,5 kilogramu sa s pomocou otočného špízu griluje približne 1 hodinu až 1 hodinu a štvrť. Teplotu vnútri grilu odporúčame držať v rozpätí 75-80 stupňov celzia. Podrobnejšie informácie a zaujímavé recepty nájdete v knihe o grilovaní Weber bible grilovanie, ktorú si tiež môžete objednať v našom internetovom obchode aj v oboch kamenných predajniach. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Žádné produkty