Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Príslušenstvo na gril

Späť na prehľad
  • 03.02.2016 Filip S.

    Odporučíte mi nejaké čistiace prostriedky na grily z ušľachtilej ocele?

    Dobrý deň, môžete mi odporučiť nejaké šetrné čistiace prostriedky na môj gril Summit S-470 z ušľachtilej ocele? Bol pomerne drahý a nerád by som ho nešetrnou manipuláciou poškodil. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 23.01.2016 Martina F.

    Príslušenstvo ku grilom Weber

    Dobrý deň, mohli by ste mi odporučiť nejaké príslušenstvo pre grily Weber? Pred časom sme si kúpili nový gril Weber a radi by sme k nemu teraz prikúpili nejaké doplnkové komponenty. Ďakujem.
  • 21.09.2015 Zbyšek Č.

    Máte skladom nerezový grilovací rošt pre Weber Spirit E-210?

    Dobrý deň, mám doma gril Weber Spirit E-210 Classic a rád by som ho rozšíril o BBQ System. Zaujíma ma preto, či sa predáva originál drôtený rošt pre tento typ grilu. Prípadne, či je možné upraviť drôtený rošt pre Spirit E-320 tak, aby pasoval na môj gril Weber. Je hĺbka roštov u oboch typov grilov rovnaká? Ďakujem za odpoveď.
  • 10.02.2015 Prokop M.

    Ako dlho vydrží plynová kartuša?

    Dobrý deň, obraciam sa na vás s otázkou: Ako dlho vydrží pri plnej prevádzke vaša plynová kartuša? Mám plynový gril Weber Q 1200.
  • 11.01.2015 Josef N.

    Plynová bomba Weber

    Dobrý deň, mal by som záujem o plynovú bombu Weber ku grilu od toho istého výrobcu. Máte ich skladom?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít