Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Príslušenstvo na gril

Späť na prehľad
  • 22.09.2023 Viera F.

    AKÝ NÁVLEK NA RUKOVÄŤ LIATINOVEJ PANVICE LODGE KÚPIŤ?

    Dobrý deň, kúpila som si u vás ochranný návlek na rukoväť liatinovej panvice Lodge od priemeru 23 cm. Chcela som sa opýtať, či máte v ponuke aj dlhšie návleky, pretože ten čo mám síce priemerom na rukoväť vošiel, ale je trochu kratší. Potrebovala by som nejaký s dĺžkou cca 19 cm. Inak som s panvicou veľmi spokojná. Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.
  • 20.09.2023 Patrik Č.

    AKÉ DLHÉ SÚ SONDY TEPLOMERA IBBQ-4T INKBIRD?

    Dobrý deň, prosím o informáciu, aké dlhé sú sondy teplomera IBBQ-4T INKBIRD? Potreboval by som, aby boli dlhé aspoň 100 cm? Vďaka.
  • 24.02.2023 Jaroslav R.

    JE SÚČASŤOU OCHLADZOVAČA DYMU BORNIAK PRIPOJOVACIA RÚRA K UDIARNI?

    Dobrý deň, prosím vás, je súčasťou ochladzovača dymu Borniak aj tá rúra na pripojenie k udiarni, čo je na fotkách? V jednej diskusii na internete som čítal že nie je a treba ju dokúpiť.
  • 09.02.2023 Marcela K.

    FUNGUJE TEPLOMER DO MÄSA MEATER V MUROVANEJ UDIARNI?

    Dobrý deň, funguje teplomer Meater bez problémov aj v murovaných (šamotových) udiarňach? Neovplyvní jeho funkciu sila steny?
  • 19.01.2023 František Š.

    MÔŽU SA LIATINOVÉ ROŠTY GRILU CAMPINGAZ UMÝVAŤ V UMÝVAČKE RIADU?

    Dobrý deň, rád by som si kúpil plynový gril Campingaz 4 Series Classic LS Plus D. Gril sa mi veľmi páči, ale chcel by som sa opýtať, či je možné umývať liatinový rošt v umývačke riadu. Je to možné, alebo sa rošt musí umývať ručne? Čítal som, že prostriedky používané v umývačke sú pre liatinu príliš agresívne a povrch roštu začne korodovať. Ako to teda je? Ďakujem za odpoveď.
  • 12.01.2023 Marcela B

    AKÝ STOLÍK KÚPIŤ K UDIARNI BORNIAK?

    Dobrý deň, chcela by som manželovi kúpiť udiareň Borniak. Máte v ponuke aj stôl, na ktorý by bolo možné udiareň postaviť? Ďakujem.
  • 14.12.2022 Jan Z.

    POŠLETE MI NOVÚ PLYNOVÚ BOMBU KU GRILU CAMPINGAZ NA DOBIERKU?

    Dobrý deň, mám od vás plynový gril Campingaz, ale prednedávnom mi došla u vás zakúpená plynová bomba. Môžete mi poslať novú plynovú fľašu na dobierku? Ďakujem za odpoveď.
  • 01.12.2022 Juraj B.

    AKO PRENASTAVIŤ JAZYK V APLIKÁCII SONDY MEATER?

    Dobrý deň, pred týždňom som u Vás kúpil teplomer Meater. Všetko dorazilo v poriadku, ale mám problém s aplikáciou teplomera. Neviem prečo, ale aplikácia mi vždy nabehne v anglickom jazyku. Dá sa to nejako prenastaviť aspoň na češtinu, keď slovenčina v aplikácii nie je?
  • 02.11.2022 Marcela N.

    MÔŽE SA NA GRILE CAMPINGAZ PLANCHA MASTER LX POUŽÍVAŤ WOK PANVICA?

    Dobrý deň, dá sa na vašom grile Campingaz Plancha Master LX použiť ázijská wok panvica z príslušenstva Culinary Modular? Ďakujem za odpoveď.
  • 07.10.2022 Tomáš M.

    KOĽKO BOČNÝCH HORÁKOV JE NA PLYNOVOM GRILE RÖSLE VIDERO?

    Dobrý deň, zháňam gril s dvoma bočnými horákmi? Máte nejaký taký v ponuke? Mne by stačil jeden, ale manželka trvá na tom, že dva budú lepšie. Čo si o tom myslíte vy?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít