Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Plynové grily

Späť na prehľad
  • 22.02.2016 Michael S.

    Sada 3v1 pre plynové grily Weber

    Dobrý deň, je možné použiť sadu 3v1 aj pre gril Weber Spirit E-320 Original? Ďakujem za odpoveď.
  • 17.02.2016 Petr V.

    Pripojenie grilu na PB fľašu

    Dobrý deň, mám doma váš plynový gril Weber a teraz by som k nemu rád pripojil propán-butánovú bombu namiesto doterajšej kartuše. Poradíte mi, kde sa dá kúpiť pripojovací set? Ďakujem za odpoveď.
  • 15.02.2016 Zdeněk B.

    Dá sa grilovacie centrum Summit používať aj v reštaurácii?

    Dobrý deň, rád by som sa informoval na vaše grilovacie centrum Summit. Som prevádzkovateľom reštaurácie a rád by som ju na tohtoročnú sezónu rozšíril o vonkajší gril bar. Preto sa pýtam, spĺňa grilovacie centrum Summit normy pre reštauračnú prevádzku? Ďakujem za odpoveď.
  • 12.02.2016 Jakub W.

    Gril so žulovou doskou a dreveným obkladom

    Dobrý deň, na vašich stránkach ma zaujal gril Genesis s dreveným obložením a žulovou doskou a rád by som sa preto opýtal, či je možné dostať aj iný gril v takomto nadštandardnom prevedení. A bolo by možné použiť na dosku aj iný materiál ako žulu? Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 09.02.2016 Jiří S.

    Predáva sa gril Weber Q 2200 v Českej a Slovenskej republike?

    Dobrý deň, je možné u vás zakúpiť plynový gril Weber Q 2200? V susednom Nemecku je bežne dostupný, ale v Českej a Slovenskej republike som naň doteraz nenarazil. Gril mi vyhovuje predovšetkým vďaka veľkosti roštu.
  • 04.02.2016 Jáchym L.

    Gril s dreveným obložením a žulovou doskou

    Dobrý deň, na vašich webových stránkach som si všimol plynový gril s dreveným obložením a žulovou doskou a rád by som sa opýtal, či podobnú úpravu ponúkate aj u iných typov grilov, než ktorý máte na webe odfotený. Ďakujem za vašu odpoveď.
  • 27.01.2016 Radka F.

    Porucha na plynovom grile Q 3000

    Dobrý deň, mám problém s grilom Weber Q 3000 a potrebovala by som od vás poradiť. Pravidelne sa mi stáva, že horáky grilu horia len veľmi malým, mihotavým plameňom, a to aj vtedy, keď sú regulačné gombíky v polohe pre silný plameň. Netušíte, čím by táto závada mohla byť spôsobená? Ďakujem.
  • 21.09.2015 Zbyšek Č.

    Máte skladom nerezový grilovací rošt pre Weber Spirit E-210?

    Dobrý deň, mám doma gril Weber Spirit E-210 Classic a rád by som ho rozšíril o BBQ System. Zaujíma ma preto, či sa predáva originál drôtený rošt pre tento typ grilu. Prípadne, či je možné upraviť drôtený rošt pre Spirit E-320 tak, aby pasoval na môj gril Weber. Je hĺbka roštov u oboch typov grilov rovnaká? Ďakujem za odpoveď.
  • 10.02.2015 Prokop M.

    Ako dlho vydrží plynová kartuša?

    Dobrý deň, obraciam sa na vás s otázkou: Ako dlho vydrží pri plnej prevádzke vaša plynová kartuša? Mám plynový gril Weber Q 1200.
  • 11.01.2015 Josef N.

    Plynová bomba Weber

    Dobrý deň, mal by som záujem o plynovú bombu Weber ku grilu od toho istého výrobcu. Máte ich skladom?

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít