Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Grily na drevené uhlie

Späť na prehľad
  • 22.03.2016 Michaela M.

    Aký gril používa kuchár Zdeněk Pohlreich?

    Dobrý deň, rada by som sa opýtala na typ grilu, na ktorom griluje Zdeněk Pohlreich v relácii Rozpal to, šéfe !? Vopred ďakujem za odpoveď.
  • 08.03.2016 Pavel S.

    Rozdiely medzi grilmi Master Touch GBS 2014 a 2015

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, aký je rozdiel medzi Weber grilom Master Touch GBS 57 cm v krémovej farbe z roku 2014 a totožným grilom z roku 2015? Ďakujem za ochotu.
  • 16.02.2016 Antonín N.

    V čom sa líšia grily Weber One-Touch Original a Original Kettle?

    Dobrý deň, aké sú rozdiely (okrem ceny) medzi grilmi Weber One-Touch Original 47 cm a Original Kettle 47 cm? Sú u oboch grilov palivové prepážky? Ďakujem za odpoveď.
  • 14.02.2016 František K.

    Na ktoré grily pasuje ochranný obal č. 7455?

    Dobrý deň, chcem sa opýtať, na ktoré grily pasuje ochranný obal s katalógovým číslom 7455? Ďakujem za odpoveď.
  • 12.02.2016 Vladimír G.

    Aké sú rozdiely medzi grilmi Bar-B-Kettle a Compact Kettle?

    Dobrý deň, chcel by som si kúpiť gril na drevené uhlie a rád by som sa informoval, aký je rozdiel okrem veľkosti medzi grilmi Bar B Kettle a Compact kettle. Prípadne, ktorý z týchto grilov by ste mi odporučili pre víkendové grilovanie na chate. Ďakujem za odpoveď.
  • 02.02.2016 Přemek V.

    Zmestí sa do grilu Master-Touch celé prasa?

    Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či sa vo vašom grile Weber Master-Touch dá ugrilovať celé prasiatko. Ďakujem za odpoveď.
  • 01.02.2016 Marcel H.

    Ochranný obal na ohnisko Fireplace

    Dobrý deň, páčia sa mi vaše ochranné obaly na grily Weber. Chcem sa opýtať, či predávate obaly na všetky typy grilov vrátane obalu na umelé ohnisko Fireplace?
  • 30.08.2015 Vítězslav T.

    Fľaky na poklope kotlového grilu

    Dobrý deň, pred nedávnom som si vo vašej predajni v obchodnom centre Galéria Harfa zakúpil kotlový gril Weber One-Touch Original. Po niekoľkonásobnom použití sa ale na poklope objavili fľaky. Môžete mi poradiť, od čoho tie fľaky na poklope sú a či idú nejako odstrániť? Ďakujem.
  • 11.08.2015 Ivan R.

    Príliš rozpálený gril

    Dobrý deň, asi pred piatimi rokmi sme si u vás so ženou kúpili gril Weber Original Kettle. Pretože sme s ním boli obaja spokojní, rozhodli sme si zaobstarať na tohtoročnú sezónu gril nový. Bohužiaľ sa už zo začiatku užívania dostavili nečakané problémy. Gril je príliš rozpálený, horšie sa s ním manipuluje a podstatný vplyv to má aj na prípravu mäsa a ďalších jedál. Poradíte mi prosím, ako tento problém vyriešiť? Ďakujem.
  • 26.02.2015 Jan S.

    Dajú sa kotlové grily využiť tiež ako umelé ohnisko?

    Dobrý deň, poradíte mi prosím, či sa dá v griloch Original Kettle Premium a One-Touch Original kúriť drevom a akú maximálnu teplotu gril vydrží? Ďalej by som sa rád spýtal akú maximálnu teplotu vydrží termosonda a či je možné poklop grilu nadvihnúť tak, aby som ho nemusel pridržiavať a mal obe ruky voľné? Ďakujem.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít