Otázky a odpovědi

Prehľad zaslaných otázok a odpovedí

Na tejto stránke nájdete odpovede na najčastejšie otázky, ktoré nám posielate. Ak sa chcete na niečo opýtať, využite náš formulár, radi vám odpovieme. Pošlite nám svoju otázku.

Otázky z oblasti Grily na drevené uhlie

Späť na prehľad
  • 25.05.2016 Ivan L.

    Je možné použiť liatinovú panvicu na kotlový gril Weber Master Touch 57 cm?

    Dobrý deň, je možné použiť liatinovú panvicu na kotlový gril Weber Master Touch 57 cm? Ďakujem za odpoveď.
  • 19.05.2016 Hubert D.

    Aký gril používa Zdeněk Pohlreich?

    Dobrý deň, v televízii rád pozerám na relácie o grilovaní so Zdeňkem Pohlereichem. Veľmi sa mi páčil gril, ktorý v tej relácii používa. Môžete mi povedať, ktorý gril to je a koľko by stál? Ďakujem.
  • 18.05.2016 Eva B.

    Aký obal sa hodí pre kotlový gril Weber Master Touch 57 cm?

    Dobrý deň, mám doma kotlový gril Weber Master Touch GBS 57 cm. Rada by som si naň kúpila ochranný obal. Pri produkte Premium pre Original Kettle 57 cm je poznámka, že sa nehodí pre grily, ktoré majú v základnej výbave držiak poklopu. Neviem, čo si pod tým mám predstaviť. Je teda tento obal pre môj gril nevhodný? Ďakujem za odpoveď.
  • 17.05.2016 Marie T.

    Dá sa na gril Master Touch použiť liatinový tál?

    Dobrý deň, kúpila som si u vás kotlový gril Weber Master Touch GBS 57 cm model 2015. V receptoch je uvádzané používanie tálu. Môžete mi poradiť, aký tál zaobstarať k tomuto grilu? Ďakujem za odpoveď.
  • 11.05.2016 Šárka M.

    Môžem nahradiť palivový rošt pre grily 37 cm roštom pre grily 47 cm?

    Dobrý deň, máme doma kotlový Weber gril Original Kettle 47 cm v čiernej farbe. Bohužiaľ sa nám spálil spodný palivový rošt. Môžem ho nahradiť BBQ grilovacím roštom 37 cm? Ďakujem za odpoveď.
  • 09.05.2016 Přemysl B.

    Ako sa ku grilu pripevňuje držiak na poklop?

    Dobrý deň, môžete mi prosím poradiť, ako sa pripevňuje držiak Slide-A-Side na gril? Mohli by ste mi prosím poslať nejaké ilustračné fotky? Ďakujem za pomoc.
  • 03.05.2016 Marek R.

    Aké veľké sú rošty pre kotlové grily Weber s priemerom 47 cm?

    Dobrý deň, mám doma gril a potrebujem do neho nový rošt. Zmeral som si, že starý rošt má priemer cca 44,5 cm. Má tento rošt skutočne priemer 47 cm? Ďakujem za odpoveď.
  • 03.05.2016 Jan H.

    Je pri grile One-Touch Silver záchytná nádoba na popol?

    Dobrý deň, môžete mi prosím povedať, či je pri grile Weber One Touch Silver 47 zberná nádoba na popol? Na obrázku tá nádoba nie je, ale vo videu k tomuto produktu ju vidieť. A ešte by som mal otázku, aký je rozdiel medzi vyššie uvedeným grilom a modelmi Weber Compact Kettle 47 a Weber Bar-B-Kettle 57? Ďakujem za odpoveď.
  • 29.04.2016 František K.

    Má kotlový gril One Touch 67 cm rošt s vyberateľným stredom a dá sa naň použiť?

    Dobrý deň, môžete mi prosím povedať, či má kotlový gril Weber One Touch 67 cm v základnej výbave rošt s vyberateľným stredom? A dá sa na tento gril použiť liatinová wok panvica? Ďakujem za odpoveď.
  • 28.04.2016 Milada K.

    Ako sa vyberá popolník z Master Touch?

    Dobrý deň, pred časom som si u vás kúpila Weber gril Master Touch 57 cm GBS a mám problémy s vyberaním popolníka. Môžete mi poradiť, ako ho čo najľahšie vybrať? Ďakujem za pomoc.

Kategórie produktov

Aktuality

Archív aktualít