Počet porcií: 1
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup:
Cesto vyvaľkáme na plát, vykrojíme kruh. Polovicu kruhu potrieme paradajkovou omáčkou, poukladáme nadrobno nakrájanými syrmi. Pridáme nakrájanú paradajku a papriku. Nakoniec poprášime oreganom a druhou polovicou náplň prekryjeme, okraje potrieme rozšľahaným vajcom a tesne pritlačíme. Celú "kapsu" potrieme vajcom a vložíme do rozpáleného grilu na pizza kameň. Grilujeme do doby, než cesto pekne zozlatne. Podávame samotné alebo so zeleninovým šalátom.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...