Počet porcií: 1
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 45 minút
Suroviny:
Postup:
Z vyvaľkaného cesta na pizzu vykrojíme kruh o veľkosti zodpovedajúcej veľkosti pizza kameňa. Cesto presunieme na kovovú tácku, ktorá je súčasťou kameňa. Kameň vložíme do stredu grilu a necháme riadne rozpáliť. Na cesto nanesieme vrstvu paradajkovej omáčky, poprášime sušeným oreganom. Ďalej poukladáme plátky paradajok, celými malými mozzarelovými kúskami a čerstvými lístkami bazalky. Pizzu aj s plechom vložíme na rozpálený kameň a gril uzavrieme. Pečieme 15 - 20 minút kým nie sú okraje cesta zlatisté.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...