Počet porcií: 1
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 45 minút
Suroviny:
Postup:
Z vyvaľkaného cesta na pizzu vykrojíme kruh o veľkosti zodpovedajúcej veľkosti pizza kameňa. Cesto presunieme na kovovú tácku, ktorá je súčasťou kameňa. Kameň vložíme do stredu grilu a necháme riadne rozpáliť. Na cesto nanesieme vrstvu paradajkovej omáčky, poprášime sušeným oreganom. Ďalej poukladáme plátky paradajok, celými malými mozzarelovými kúskami a čerstvými lístkami bazalky. Pizzu aj s plechom vložíme na rozpálený kameň a gril uzavrieme. Pečieme 15 - 20 minút kým nie sú okraje cesta zlatisté.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...