Počet porcií: 1
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 45 minút
Suroviny:
Postup:
Z vyvaľkaného cesta na pizzu vykrojíme kruh o veľkosti zodpovedajúcej veľkosti pizza kameňa. Cesto presunieme na kovovú tácku, ktorá je súčasťou kameňa. Kameň vložíme do stredu grilu a necháme riadne rozpáliť. Na cesto nanesieme vrstvu paradajkovej omáčky, poprášime sušeným oreganom. Ďalej poukladáme plátky paradajok, celými malými mozzarelovými kúskami a čerstvými lístkami bazalky. Pizzu aj s plechom vložíme na rozpálený kameň a gril uzavrieme. Pečieme 15 - 20 minút kým nie sú okraje cesta zlatisté.
Aj keď počasie vonkajšiemu grilovaniu ešte nepraje, radi by sme Vám predstavili novinky...
Hľadáte ideálny darček pre vášnivých turistov? Pre milovníkov kempovania sa nám podarilo...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...