Počet porcií: 4
Čas prípravy: 1 hodina
Náročnosť: jednoduché
Suroviny:
Postup:
Z lístkového cesta vyvaľkáme dva tenké pláty, na plát cesta položíme celý hermelín, ľahko pokvapkáme olejom a posypeme korením, kto má rád, môže pridať aj cesnak. Okraje plátu potrieme rozšľahaným vajcom, preložíme cez syr. Zlepené okraje stlačíme k sebe, pomôže nám aj obyčajná vidlička. Celý zabalený syr potrieme zvrchu vajcom, preložíme na plát alobalu a vložíme do grilu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na vyššiu teplotu, kým cesto nezozlatne. Podávame teplé so zeleninovým šalátom.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...