Počet porcií: 4
Čas prípravy: 1 hodina
Náročnosť: jednoduché
Suroviny:
Postup:
Z lístkového cesta vyvaľkáme dva tenké pláty, na plát cesta položíme celý hermelín, ľahko pokvapkáme olejom a posypeme korením, kto má rád, môže pridať aj cesnak. Okraje plátu potrieme rozšľahaným vajcom, preložíme cez syr. Zlepené okraje stlačíme k sebe, pomôže nám aj obyčajná vidlička. Celý zabalený syr potrieme zvrchu vajcom, preložíme na plát alobalu a vložíme do grilu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania na vyššiu teplotu, kým cesto nezozlatne. Podávame teplé so zeleninovým šalátom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...