Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup:
Z 2 x preloženého alobalu naukladáme mištičky podľa veľkosti syra. Syr dáme do mištičiek, pokvapkáme zľahka olivovým olejom. Na každý kus syra dáme jednu lyžicu medu a husto zasypeme mandľami. Vložíme na 10 minút do grilu a grilujeme metódou nepriameho grilovania kým sa pekne nenafúkne. Podávame s plátkami bagety, ktoré môžeme tiež dochrumkava opiecť na grile. Servírujeme v alobalovej miske, aby sa nám manipuláciou syr neroztekal. Ozdobíme lístkami čerstvej bazalky.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...