Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 1 hodina + 10 minút na grilovanie
Suroviny:
Postup:
Sušené brusnice zalejeme vodou a necháme pol hodiny odstáť. Jablko olúpeme, rozštvrtíme, vykrojíme jadrovník a nakrájame na tenké plátky. Brusnice s jablkom, trochou škorice, cukrom a citrónovou šťavou podusíme domäkka. Porcie syra zľahka pokvapkáme olivovým olejom, z alobalu 2 x preloženého poskladáme malú misku a s ňou vložíme do grilu. Grilujeme metódou nepriameho grilovania kým sa syr pekne nenafúkne. Vo chvíli, keď je syr prehriaty, lyžicou naň nakladieme zmes brusníc s jablkami a ozdobíme vetvičkou čerstvého rozmarínu. Následne necháme ešte znova prehriať. Syr servírujeme so zvyšnou brusnicovou omáčkou a plátkami nakrájanej bagety, tú môžeme tiež ľahko dochrumkava opiecť na grile.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...