Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 20 minút + 2 hodiny marinovanie
Suroviny:
Postup:
Prírodné tofu nakrájame na rovnako veľké kúsky. V mise zmiešame z horčice, sójovej omáčky, papriky a oleja marinádu, do ktorej vložíme kúsky tofu a premiešame. Odložíme do chladu na 2 hodiny. Medzitým si zo zvyšných prísad pripravíme šalát. Mrkvu ošúpeme a na jemnom strúhadle nastrúhame, pokvapkáme šťavou z citróna a dochutíme cukrom. Cibuľku a kešu oriešky nasekáme a primiešame k mrkve. Hotový šalát ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou. Tofu grilujeme metódou nepriameho grilovania priamo na rošte kým sa na povrchu neurobí pekná kôrka. Servírujeme a podávame teplé s pripraveným mrkvovým šalátom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...