Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 20 minút + 2 hodiny marinovanie
Suroviny:
Postup:
Prírodné tofu nakrájame na rovnako veľké kúsky. V mise zmiešame z horčice, sójovej omáčky, papriky a oleja marinádu, do ktorej vložíme kúsky tofu a premiešame. Odložíme do chladu na 2 hodiny. Medzitým si zo zvyšných prísad pripravíme šalát. Mrkvu ošúpeme a na jemnom strúhadle nastrúhame, pokvapkáme šťavou z citróna a dochutíme cukrom. Cibuľku a kešu oriešky nasekáme a primiešame k mrkve. Hotový šalát ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou. Tofu grilujeme metódou nepriameho grilovania priamo na rošte kým sa na povrchu neurobí pekná kôrka. Servírujeme a podávame teplé s pripraveným mrkvovým šalátom.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...