Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Postup:
Tortily rozložíme na rovnú plochu. Na polovicu každej z nich naukladáme na plátky nakrájaný syr, prepolené hrozná a zasypeme nasekanou zmesou orechov. Prehneme a ľahko stlačíme. Tortily na rozpálenom rošte grilujeme z oboch strán po dobu 2 - 3 minút. Na obracanie používame kliešte alebo obracačku. Hotové tortily môžeme nakrájať na trojuholníky a hneď servírujeme. K tortilám je možné podávať aj napríklad studenú chrenovú alebo uhorkovú omáčku, ktoré chuť ešte podčiarknu.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...