Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Postup:
Tortily rozložíme na rovnú plochu. Na polovicu každej z nich naukladáme na plátky nakrájaný syr, prepolené hrozná a zasypeme nasekanou zmesou orechov. Prehneme a ľahko stlačíme. Tortily na rozpálenom rošte grilujeme z oboch strán po dobu 2 - 3 minút. Na obracanie používame kliešte alebo obracačku. Hotové tortily môžeme nakrájať na trojuholníky a hneď servírujeme. K tortilám je možné podávať aj napríklad studenú chrenovú alebo uhorkovú omáčku, ktoré chuť ešte podčiarknu.
Aj keď počasie vonkajšiemu grilovaniu ešte nepraje, radi by sme Vám predstavili novinky...
Hľadáte ideálny darček pre vášnivých turistov? Pre milovníkov kempovania sa nám podarilo...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...