Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Postup:
Tortily rozložíme na rovnú plochu. Na polovicu každej z nich naukladáme na plátky nakrájaný syr, prepolené hrozná a zasypeme nasekanou zmesou orechov. Prehneme a ľahko stlačíme. Tortily na rozpálenom rošte grilujeme z oboch strán po dobu 2 - 3 minút. Na obracanie používame kliešte alebo obracačku. Hotové tortily môžeme nakrájať na trojuholníky a hneď servírujeme. K tortilám je možné podávať aj napríklad studenú chrenovú alebo uhorkovú omáčku, ktoré chuť ešte podčiarknu.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...