Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: do 20 minút
Suroviny:
Postup:
Tortily rozložíme na rovnú plochu. Na polovicu každej z nich naukladáme na plátky nakrájaný syr, prepolené hrozná a zasypeme nasekanou zmesou orechov. Prehneme a ľahko stlačíme. Tortily na rozpálenom rošte grilujeme z oboch strán po dobu 2 - 3 minút. Na obracanie používame kliešte alebo obracačku. Hotové tortily môžeme nakrájať na trojuholníky a hneď servírujeme. K tortilám je možné podávať aj napríklad studenú chrenovú alebo uhorkovú omáčku, ktoré chuť ešte podčiarknu.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...