Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup: Mäso z lososa naškrabeme ostrým nožom. Polovice malých cibuliek nasekáme veľmi jemne. Vložíme do misy s naškrabanou rybou, pridáme po lyžičke od každého druhu horčice. Zľahka osolíme a okoreníme. Vymiešame vidličkou do peknej konzistencie. Nakoniec pokvapkáme limetkovou šťavou. Pridáme veľmi zľahka trochu kôpru. Vhodnou prílohou je bagetka či opečený toast. Pri servírovaní môžeme použiť vykrajovače ľubovoľného tvaru, ktoré naplníme zmesou a opatrne vytlačíme na tanier. Podávame ozdobené vetvičkou kôpru a kolieskom citróna. Veľmi pekne vyzerá tatarák servírovaný v tvare ryby.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...