Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup: Mäso z lososa naškrabeme ostrým nožom. Polovice malých cibuliek nasekáme veľmi jemne. Vložíme do misy s naškrabanou rybou, pridáme po lyžičke od každého druhu horčice. Zľahka osolíme a okoreníme. Vymiešame vidličkou do peknej konzistencie. Nakoniec pokvapkáme limetkovou šťavou. Pridáme veľmi zľahka trochu kôpru. Vhodnou prílohou je bagetka či opečený toast. Pri servírovaní môžeme použiť vykrajovače ľubovoľného tvaru, ktoré naplníme zmesou a opatrne vytlačíme na tanier. Podávame ozdobené vetvičkou kôpru a kolieskom citróna. Veľmi pekne vyzerá tatarák servírovaný v tvare ryby.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...