Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 25 - 30 minút
Suroviny:
Postup: Steaky z tuniaka osolíme, okoreníme a pokvapkáme šťavou z citróna. Potrieme celé kvalitným rastlinným olejom a posypeme zmesou čili a kari korenia, pretlačeného cesnaku a oregana. Necháme cca 15 minút odpočinúť pri izbovej teplote. Gril rozpálime na priame grilovanie. Grilovací rošt ošetríme BBQ olejom a rovno na rošt položíme mäso. Steaky grilujeme z každej strany po dobu 8 - 10 minút. Ochutený dresing ku steaku pripravíme zmiešaním kyslej smotany s nasekanou pažítkou, dochutíme soľou a korením. Steak servírujeme teplý, preliaty studeným smotanovým dresingom s čerstvým pečivom. Môžeme tiež pripraviť ľahký zeleninový šalát.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...