Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 35 minút
Suroviny:
Postup: Ryby kupujeme najlepšie v špecializovaných obchodoch alebo priamo v chove. Tak budeme mať istotu, že máme ryby naozaj čerstvé s výbornou chuťou. Celé zvnútra i zvonka osolíme, okoreníme zo všetkých strán. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Do brušnej dutiny každej ryby vložíme vetvičku čerstvého rozmarínu. Zatvoríme, potrieme zľahka olejom a vložíme do držiaka na ryby Weber. Na rybu pred zatvorením drôteného držiaku položíme na kolieska nakrájaný citrón. Grilujeme na priamom žiare približne 10 - 15 minút z každej strany, kým nie je koža pstruhov zlatistá a chrumkavá. Ako prílohu podávame popučené zemiaky s bylinkami a čerstvým listovým šalátom. Výborná ľahká letná večera.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...