Počet porcií: podľa počtu rýb
Náročnosť: jednoduché
Čas prípravy: 1 hodina
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby umyjeme a osušíme. Osolíme a soľ prstami poriadne votrieme zvonku aj znútra do ryby. Necháme odležať cca 30 minút, medzitým rozpálime gril a na grilovací rošt nakladieme namočené štiepky. Nasolené ryby ukladáme do stredu grilu, grilujeme metódou nepriameho grilovania po dobu cca 45 minút. Môžeme tiež použiť udiareň na ryby roztopenú na 60-70 °C. Rybu môžeme podávať ako teplú tak i studenú s obľúbeným pečivom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...