Počet porcií: 4 porcie
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: Na prípravu kapra na grile použijeme porcie z čerstvého nemrazeného kapra, ktorého váha neprekročila 3 kg. Veľké ryby obsahujú aj podstatne väčšie množstvo tuku. Jednotlivé porcie umyjeme a osušíme. Každú porciu potrieme celú olejom, posypeme ľahko drvenou rascou, provensálskym korením a kôprom podľa chuti. Osolíme a okoreníme. Kapra vložíme priamo na rozpálený grilovací rošt grilu a z každej strany grilujeme po dobu 8 - 10 minút, do chvíle, kedy sa na mäse začnú objavovať typické zlatohnedé mriežky. Podávame s pečivom a zeleninovou oblohou.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...