Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Mäso z lososa nakrájame na väčšie kúsky, krevety umyjeme, necháme odkvapkať. Na štyri dlhé kovové ihly napichujeme striedavo kúsky lososa a kreviet. Špízy osolíme a okoreníme, potrieme časťou pripravenej omáčky a prikryté necháme asi 30 minút odležať v chladničke. Pripravené špízy rozložíme na grilovací rošt a za častého otáčania grilujeme nad stredne rozohriatym grilom približne 8 minút domäkka. Počas grilovania potierame zostávajúcou omáčkou. Príprava omáčky: cesnak ošúpeme a prelisujeme. Do olivového oleja vmiešame jemne nasekaný kôpor, prelisovaný cesnak a citrónovú šťavu. Dobre premiešame, podľa chuti osolíme a okoreníme.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...