Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakúpime najlepšie v špecializovaných obchodoch alebo priamo z chovu. Tak budeme mať istotu, že máme ryby naozaj čerstvé. Pstruhy vypitveme, riadne umyjeme vodou a osušíme. Celé zvnútra i zvonka osolíme, poprášime mletou rascou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Do stredu grilu vložíme ťažkú liatinovú panvicu a na nej rozpustíme maslo. Do rozpusteného masla vložíme pripravené ryby a opekáme zvoľna z oboch strán, kým nie je koža pstruhov zlatistá a chrumkavá. Servírujeme so zemiakovou prílohou alebo s pečivom. Zdobíme kolieskom citróna a zeleninou.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...