Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakúpime najlepšie v špecializovaných obchodoch alebo priamo z chovu. Tak budeme mať istotu, že máme ryby naozaj čerstvé. Pstruhy vypitveme, riadne umyjeme vodou a osušíme. Celé zvnútra i zvonka osolíme, poprášime mletou rascou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Do stredu grilu vložíme ťažkú liatinovú panvicu a na nej rozpustíme maslo. Do rozpusteného masla vložíme pripravené ryby a opekáme zvoľna z oboch strán, kým nie je koža pstruhov zlatistá a chrumkavá. Servírujeme so zemiakovou prílohou alebo s pečivom. Zdobíme kolieskom citróna a zeleninou.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...