Počet porcií: 2
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 40 minút
Suroviny:
Postup: Pstruhy zakúpime najlepšie v špecializovaných obchodoch alebo priamo z chovu. Tak budeme mať istotu, že máme ryby naozaj čerstvé. Pstruhy vypitveme, riadne umyjeme vodou a osušíme. Celé zvnútra i zvonka osolíme, poprášime mletou rascou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Do stredu grilu vložíme ťažkú liatinovú panvicu a na nej rozpustíme maslo. Do rozpusteného masla vložíme pripravené ryby a opekáme zvoľna z oboch strán, kým nie je koža pstruhov zlatistá a chrumkavá. Servírujeme so zemiakovou prílohou alebo s pečivom. Zdobíme kolieskom citróna a zeleninou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...