Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Porcie pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a okoreníme. Na štvorce alobalu položíme plátky slaniny, na ňu mäso. Na mäso nakladieme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané kúsky paradajok. Pokvapkáme olejom. Zabalíme kraje pevne pritlačíme k sebe a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme v strede grilu metódou nepriameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové horúce porcie trochu rozbalíme, necháme uniknúť paru, na zmes v alobale naukladáme ešte nakoniec kúsky obľúbeného syra a necháme pár minút zapiecť. Podávame teplé priamo v miske z alobalu. Povrch môžeme posypať nasekanou zelenou cibuľkou alebo osviežime posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...