Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Porcie pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a okoreníme. Na štvorce alobalu položíme plátky slaniny, na ňu mäso. Na mäso nakladieme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané kúsky paradajok. Pokvapkáme olejom. Zabalíme kraje pevne pritlačíme k sebe a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme v strede grilu metódou nepriameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové horúce porcie trochu rozbalíme, necháme uniknúť paru, na zmes v alobale naukladáme ešte nakoniec kúsky obľúbeného syra a necháme pár minút zapiecť. Podávame teplé priamo v miske z alobalu. Povrch môžeme posypať nasekanou zelenou cibuľkou alebo osviežime posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...