Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Čas prípravy: do 45 minút
Suroviny:
Postup: Porcie pangasia opláchneme, osušíme, osolíme a okoreníme. Na štvorce alobalu položíme plátky slaniny, na ňu mäso. Na mäso nakladieme na kolieska nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané kúsky paradajok. Pokvapkáme olejom. Zabalíme kraje pevne pritlačíme k sebe a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme v strede grilu metódou nepriameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové horúce porcie trochu rozbalíme, necháme uniknúť paru, na zmes v alobale naukladáme ešte nakoniec kúsky obľúbeného syra a necháme pár minút zapiecť. Podávame teplé priamo v miske z alobalu. Povrch môžeme posypať nasekanou zelenou cibuľkou alebo osviežime posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...