Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Filety z pangasiusa rozložíme na rovnú plochu, osolíme a okoreníme. Poukladáme plátky šunky, na šunku navŕšime olivy. Zmotáme do závitkov a prepichneme špáradlom. Hotové závitky vložíme do zapekacej misky, podlejeme trochou vody alebo vývaru, pokvapkáme olejom a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metódou priameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podávame teplé, vhodnou prílohou je opečená bagetka alebo varené zemiaky.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...