Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Filety z pangasiusa rozložíme na rovnú plochu, osolíme a okoreníme. Poukladáme plátky šunky, na šunku navŕšime olivy. Zmotáme do závitkov a prepichneme špáradlom. Hotové závitky vložíme do zapekacej misky, podlejeme trochou vody alebo vývaru, pokvapkáme olejom a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metódou priameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podávame teplé, vhodnou prílohou je opečená bagetka alebo varené zemiaky.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...