Počet porcií: 4
Náročnosť: stredná
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Filety z pangasiusa rozložíme na rovnú plochu, osolíme a okoreníme. Poukladáme plátky šunky, na šunku navŕšime olivy. Zmotáme do závitkov a prepichneme špáradlom. Hotové závitky vložíme do zapekacej misky, podlejeme trochou vody alebo vývaru, pokvapkáme olejom a vložíme do rozpáleného grilu. Grilujeme metódou priameho grilovania po dobu cca 30 minút. Hotové posypeme nasekanými zelenými bylinkami. Podávame teplé, vhodnou prílohou je opečená bagetka alebo varené zemiaky.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...