Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vypitveme, riadne umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zvnútra aj zvonku osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a brušnú dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odležanú rybu vložíme do stredu grilu a grilujeme metódou nepriameho grilovania po dobu približne 30 minút. Počas grilovania otočíme, aby ryba bola pekne opečená zo všetkých strán. Podávame teplé obložené plátkami citrónu a s pečivom.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...