Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vypitveme, riadne umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zvnútra aj zvonku osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a brušnú dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odležanú rybu vložíme do stredu grilu a grilujeme metódou nepriameho grilovania po dobu približne 30 minút. Počas grilovania otočíme, aby ryba bola pekne opečená zo všetkých strán. Podávame teplé obložené plátkami citrónu a s pečivom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...