Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Čerstvé ryby vypitveme, riadne umyjeme pod studenou vodou a osušíme. Zvnútra aj zvonku osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a brušnú dutinu naplníme zelenými bylinkami. Odležanú rybu vložíme do stredu grilu a grilujeme metódou nepriameho grilovania po dobu približne 30 minút. Počas grilovania otočíme, aby ryba bola pekne opečená zo všetkých strán. Podávame teplé obložené plátkami citrónu a s pečivom.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...