Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: Porcie ryby umyjeme a osušíme. V miske zmiešame mletú papriku, čierne korenie, tymián a cesnakovú soľ. Porcie ryby potrieme z oboch strán rozpusteným maslom a posypeme koreniacou zmesou. Mäso položíme do grilovacej mriežky na ryby alebo na BBQ Sear Grate mriežku a grilujeme nad horúcim prikrytým grilom 4 - 6 minút domäkka, v polovici úpravy obrátime. Horúce plátky ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a ihneď podávame.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...