Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: Porcie ryby umyjeme a osušíme. V miske zmiešame mletú papriku, čierne korenie, tymián a cesnakovú soľ. Porcie ryby potrieme z oboch strán rozpusteným maslom a posypeme koreniacou zmesou. Mäso položíme do grilovacej mriežky na ryby alebo na BBQ Sear Grate mriežku a grilujeme nad horúcim prikrytým grilom 4 - 6 minút domäkka, v polovici úpravy obrátime. Horúce plátky ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a ihneď podávame.
Ďalšia dlho očakávaná novinka tohtoročnej grilovacej sezóny - dva modely grilov Plancha od...
Nový, ľahko prenosný plynový gril Napoleon Travel TQ240 bude Vašim perfektným spoločníkom na...
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...