Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: Porcie ryby umyjeme a osušíme. V miske zmiešame mletú papriku, čierne korenie, tymián a cesnakovú soľ. Porcie ryby potrieme z oboch strán rozpusteným maslom a posypeme koreniacou zmesou. Mäso položíme do grilovacej mriežky na ryby alebo na BBQ Sear Grate mriežku a grilujeme nad horúcim prikrytým grilom 4 - 6 minút domäkka, v polovici úpravy obrátime. Horúce plátky ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a ihneď podávame.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...