Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Ryby nasolíme zvnútra aj zvonku, do vyčistenej brušnej dutiny vložíme po strúčiku cesnaku a čili papričke. Ďalej pridáme po vetvičke rozmarínu a tymianu. Z alobalovej fólie odstrihneme dostatočne veľké obdĺžniky, ktoré potrieme olejom a poukladáme plátky surových zemiakov. Zemiaky osolíme a okoreníme, na zemiaky položíme rybu naplnenú bylinkami. Pevne uzavrieme, zabalíme do úhľadného balíčka. Hotové balíčky vkladáme do rozpáleného grilu na nepriame grilovanie. Pod poklopom grilu necháme 35 - 40 minút piecť. Po tejto dobe skúsime jeden balíček rozbaliť a skúsime či sú zemiaky mäkké. Podávame priamo celé balíčky na tanier, len alobal rozbalíme, prípadne odklopíme a upravíme ako misku.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...