Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 35 - 45 minút
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Mäso z kuracích pŕs nakrájame na prúžky cca 1 x 1 x 5 cm, jarné cibuľky nakrájame na 5 cm kúsky. Striedavo napichujeme mäso a cibuľky na dve špajle, ktoré sme vopred namočili vo vode. Z ostatných surovín zvaríme omáčku, do ktorej na 30 minút mäso na špajli namočíme a necháme odpočinúť. Mäso na gril pokladáme tak, aby špajle boli mimo najväčší žiar. Ak by sa začali páliť, stačí ich obaliť alobalom. Podávame teplé so zvyškom omáčky.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...