Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 35 - 45 minút
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Mäso z kuracích pŕs nakrájame na prúžky cca 1 x 1 x 5 cm, jarné cibuľky nakrájame na 5 cm kúsky. Striedavo napichujeme mäso a cibuľky na dve špajle, ktoré sme vopred namočili vo vode. Z ostatných surovín zvaríme omáčku, do ktorej na 30 minút mäso na špajli namočíme a necháme odpočinúť. Mäso na gril pokladáme tak, aby špajle boli mimo najväčší žiar. Ak by sa začali páliť, stačí ich obaliť alobalom. Podávame teplé so zvyškom omáčky.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...