Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 35 - 45 minút
Suroviny:
Na omáčku:
Postup:
Mäso z kuracích pŕs nakrájame na prúžky cca 1 x 1 x 5 cm, jarné cibuľky nakrájame na 5 cm kúsky. Striedavo napichujeme mäso a cibuľky na dve špajle, ktoré sme vopred namočili vo vode. Z ostatných surovín zvaríme omáčku, do ktorej na 30 minút mäso na špajli namočíme a necháme odpočinúť. Mäso na gril pokladáme tak, aby špajle boli mimo najväčší žiar. Ak by sa začali páliť, stačí ich obaliť alobalom. Podávame teplé so zvyškom omáčky.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...