Počet porcií: 4
Náročnosť receptu: ľahké
Čas prípravy: 40 minút + 2 hodiny marinovanie
Suroviny:
Postup:
Kuracie prsíčka uprostred vodorovne prekrojíme. Zo zvyšných prísad zmiešame v mise marinádu. Naklepané prsíčka vložíme do misy s marinádou a zo všetkých strán riadne potrieme. Misu prikryjeme fóliou a mäso necháme 2 hodiny marinovať. Gril rozpálime a na strednom žiare grilujeme prsíčka po dobu 8 - 10 minút. Podávame teplé so šalátom z čerstvej zeleniny alebo so zemiakmi, zemiakovou kašou alebo hranolkami.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...