Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup:
Pečeň umyjeme, ak nám čas dovolí, môžeme ich na niekoľko hodín namočiť do mlieka. Po vybratí z mlieka budú ešte krehkejšie s jemnou chuťou. Osušenú pečeň vložíme do väčšej misy, prisypeme vegetu a korenie na ražnenie. Premiešame a necháme odstáť 15 minút. Potom grilujeme na grilovacej liatinovej panvici do zmäknutia. Pečeň pripravovanú na panvici niekoľkokrát opatrne obrátime. Podávame s čerstvým chlebom alebo vyprážanými zemiakovými hranolčekmi.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...