Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup:
Pečeň umyjeme, ak nám čas dovolí, môžeme ich na niekoľko hodín namočiť do mlieka. Po vybratí z mlieka budú ešte krehkejšie s jemnou chuťou. Osušenú pečeň vložíme do väčšej misy, prisypeme vegetu a korenie na ražnenie. Premiešame a necháme odstáť 15 minút. Potom grilujeme na grilovacej liatinovej panvici do zmäknutia. Pečeň pripravovanú na panvici niekoľkokrát opatrne obrátime. Podávame s čerstvým chlebom alebo vyprážanými zemiakovými hranolčekmi.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...