Kuracia pečeň

Kuracia pečeň

Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút

Suroviny:

  • 500 g kuracej pečene
  • 2 lyžičky vegety
  • 1/2 balíčka korenia na rožnenie
  • olej na panvicu
  • liatinová panvica BBQ

Postup:

Pečeň umyjeme, ak nám čas dovolí, môžeme ich na niekoľko hodín namočiť do mlieka. Po vybratí z mlieka budú ešte krehkejšie s jemnou chuťou. Osušenú pečeň vložíme do väčšej misy, prisypeme vegetu a korenie na ražnenie. Premiešame a necháme odstáť 15 minút. Potom grilujeme na grilovacej liatinovej panvici do zmäknutia. Pečeň pripravovanú na panvici niekoľkokrát opatrne obrátime. Podávame s čerstvým chlebom alebo vyprážanými zemiakovými hranolčekmi.

kureci-jatra-139
kureci-jatra-143
kureci-jatra-145
kureci-jatra-146
kureci-jatra-147
kureci-jatra-149
kureci-jatra-154
kureci-jatra-159