Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup:
Pečeň umyjeme, ak nám čas dovolí, môžeme ich na niekoľko hodín namočiť do mlieka. Po vybratí z mlieka budú ešte krehkejšie s jemnou chuťou. Osušenú pečeň vložíme do väčšej misy, prisypeme vegetu a korenie na ražnenie. Premiešame a necháme odstáť 15 minút. Potom grilujeme na grilovacej liatinovej panvici do zmäknutia. Pečeň pripravovanú na panvici niekoľkokrát opatrne obrátime. Podávame s čerstvým chlebom alebo vyprážanými zemiakovými hranolčekmi.
Dopyt po domácich udiarňach stále stúpa a začali sa množiť aj otázky ohľadom udiarní s väčšou...
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...