Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 40 minút
Suroviny:
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na tenké rezance, vložíme do misy a pridáme žĺtky, sójovú omáčku, kari, solamyl. Dôkladne premiešame a necháme 30 minút stáť. Do grilu vložíme nahriať panvicu s trochou oleja. Skúšku teploty vykonáme vhodením jedného kúsku mäsa do panvice. Ak sa začne hneď smažiť je olej dosť rozohriaty a my môžeme pridať ostatné naložené mäso. Pečieme najprv prudko, aby sa mäso zatiahlo a šťava zostala vo vnútri. Až je mäso pekne opečené zo všetkých strán, zmiernime oheň a prisypeme najemno nakrájaný pór a kápiu. Necháme zvoľna dôjsť pod pokrievkou. Servírujeme s čerstvým chlebom alebo varenou ryžou.
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...