Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 40 minút
Suroviny:
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na tenké rezance, vložíme do misy a pridáme žĺtky, sójovú omáčku, kari, solamyl. Dôkladne premiešame a necháme 30 minút stáť. Do grilu vložíme nahriať panvicu s trochou oleja. Skúšku teploty vykonáme vhodením jedného kúsku mäsa do panvice. Ak sa začne hneď smažiť je olej dosť rozohriaty a my môžeme pridať ostatné naložené mäso. Pečieme najprv prudko, aby sa mäso zatiahlo a šťava zostala vo vnútri. Až je mäso pekne opečené zo všetkých strán, zmiernime oheň a prisypeme najemno nakrájaný pór a kápiu. Necháme zvoľna dôjsť pod pokrievkou. Servírujeme s čerstvým chlebom alebo varenou ryžou.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...