Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 - 45 minút
Suroviny:
Na oblohu:
farebné šalátové listy, cibuľa, paradajky, horčica, kečup, majonéza podľa chuti
Postup:
Kuracie prsia potrieme olejom a posypeme grilovacím korením, opečieme na priamom žiare domäkka. Pre lepšiu chuť môžeme na rozpálené uhlie či brikety prihodiť 1 - 2 hrste údiacich lupienkov. Hotové mäso odložíme na misu a necháme chvíľu odpočinúť, potom ho natrháme po vláknach na malé kúsky. Žemľu natrieme maslom a opečieme po dobu 30 sekúnd až 1 minúty. Na spodnú polovicu každej žemle naskladáme listy šalátu, navrstvíme kúsky natrhaného kurčaťa, pridáme cibuľu, paradajku a syr. Dochutíme podľa vlastnej fantázie kečupom alebo majonézou a priklopíme druhým dielom žemle. Podávame teplé.
Aj keď počasie vonkajšiemu grilovaniu ešte nepraje, radi by sme Vám predstavili novinky...
Hľadáte ideálny darček pre vášnivých turistov? Pre milovníkov kempovania sa nám podarilo...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...