Počet porcií: 3-4 porcie
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: V miske zmiešame 2/3 oleja, ocot a víno s cesnakom a dôkladne premiešame. Mäso potrieme marinádou a preložíme kolieskami cibule. Doba marinovania minimálne 1 hodinu. Zemiaky uvaríme domäkka. Lístky bazalky rozmixujeme so zvyšnou 1/3 oleja. Varené horúce zemiaky roztlačíme a vmiešame olej s bazalkou. Dosolíme, dokoreníme. Mäso grilujeme na priamom žiare, pre stredné prepečenie grilujeme 3-4 minúty z každej strany. Zvyšnú marinádu privedieme k varu a necháme o ½ zredukovať.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...