Počet porcií: 3-4 porcie
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup: V miske zmiešame 2/3 oleja, ocot a víno s cesnakom a dôkladne premiešame. Mäso potrieme marinádou a preložíme kolieskami cibule. Doba marinovania minimálne 1 hodinu. Zemiaky uvaríme domäkka. Lístky bazalky rozmixujeme so zvyšnou 1/3 oleja. Varené horúce zemiaky roztlačíme a vmiešame olej s bazalkou. Dosolíme, dokoreníme. Mäso grilujeme na priamom žiare, pre stredné prepečenie grilujeme 3-4 minúty z každej strany. Zvyšnú marinádu privedieme k varu a necháme o ½ zredukovať.
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...