Počet porcií: 4
Náročnosť: stredne ťažké
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: V sklenenej mise zmiešame cukor, kávu, soľ, korenie a nové korenie. Túto zmes riadne premiešame a prilejeme olej. Mäso naklepeme tĺčikom na mäso alebo použijeme tupú stranu noža. Steaky naložíme do pripravenej marinády aspoň na 1 - 2 hodiny pri izbovej teplote. Mriežku grilu očistíme a potrieme tukom, môžeme použiť aj Weber BBQ olej - sprey na premazanie roštov zo slnečnicového oleja. Grilujeme na priamom žiare po dobu 4 - 5 minút z každej strany. Hotové mäso presunieme na miesto mimo žiar a necháme 10 minút odpočinúť, aby sa nám pekne uvoľnila šťava obsiahnutá v mäse. Servírujeme s pečivom a zeleninovou oblohou či šalátom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...