Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredne náročné
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Mleté mäso vložíme do misy, pridáme korenie, cesnak prelisujeme a cibuľu nasekáme najemno. Riadne premiešame a rozdelíme na jednotlivé porcie. Špajdle vopred namočíme do vody, aby sa nám pri grilovaní neprepaľovali. Z pripraveného mäsa utvoríme okolo špajlde malé valčeky. Gril rozohrejeme na priame grilovanie a špajdle s mäsom vkladáme do stredu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minút, podľa potreby niekoľkokrát otočíme. Podávame s pečivom, poprípade s ryžou ochutenou šafránom.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...