Počet porcií: 4 - 6
Náročnosť: stredne náročné
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Postup: Mleté mäso vložíme do misy, pridáme korenie, cesnak prelisujeme a cibuľu nasekáme najemno. Riadne premiešame a rozdelíme na jednotlivé porcie. Špajdle vopred namočíme do vody, aby sa nám pri grilovaní neprepaľovali. Z pripraveného mäsa utvoríme okolo špajlde malé valčeky. Gril rozohrejeme na priame grilovanie a špajdle s mäsom vkladáme do stredu grilu. Grilujeme po dobu 7 - 12 minút, podľa potreby niekoľkokrát otočíme. Podávame s pečivom, poprípade s ryžou ochutenou šafránom.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...