Počet porcií: 2 - 3
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
Postup:
Na steak s rascou a rozmarínom si pripravíme mäso hovädzie zadné nakrájané na plátky. Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Odložíme bokom a budeme sa venovať príprave marinády. Do väčšej misy nalejeme olej, pridáme prelisovaný alebo jemne nasekaný cesnak, nasekané lístky rozmarínu a mletú rascu. Všetko zamiešame a do marinády vložíme nasolené mäso. Necháme marinovať cca 1 hodinu. Naložené mäso vkladáme na stred grilovacieho roštu, do ktorého sme vyskúšali sadu Gourmet BBQ Sear Grate. Mäso grilujeme na strednom žiare po dobu 8 - 10 minút z každej strany. Hotové steaky ponecháme v teple 5 - 8 minút odležať. Podávame s čerstvým pečivom a zeleninovou oblohou.
Sezóna údenia je v plnom prúde a ako všetci viete z našich stránok, v našej predajni v...
Máte doma kotlový gril a pri každom grilovaní sa trápite s rozžeravením brikiet? Už vás nebaví...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...