Počet porcií: 2 - 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 30 minút
Suroviny:
1 steak z hovädzieho boku
4 lyžice rastlinného oleja
Na marinádu:
Na ochutenie:
1/2 hrnčeka nasekaných, nasucho opražených orechov, najlepšie arašidy, nasekaná zelená petržlenová vňať
Postup: V miske zmiešame všetky suroviny na marinádu, mäso nakrájame naprieč na dlhé tenké plátky a napichneme na ihly. Ihly rozložíme do plochej nádoby a zalejeme marinádou a necháme 30 minút marinovať. Gril rozkúrime na priame grilovanie. Rošt potrieme olejom a uložíme naň pripravené ihly tak, aby nechránené konce ihiel smerovali od ohňa. Mäso grilujeme 1 - 2 hodiny z každej strany, počas grilovania ešte raz potrieme zvyšnou marinádou. Podávajte s omáčkou podľa chuti.
Tiež ste sa už nemohli dočkať začiatku jari ako my? Prvé jarné dni sme využili na to, aby sme Vás...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...
Chcete na vlastné oči vidieť, ako funguje elektrická udiareň? Chcete si sami vyskúšať, aké ľahké...