Počet porcií: 4
Náročnosť: stredne ťažké
Doba prípravy: 45 minút
Suroviny:
Z vína, vývaru, paradajkového pretlaku, tymiánu a korenia zvaríme omáčku ku steakom. Varíme tak dlho, kým nemáme ½ pôvodného objemu. Mäso na falošnú sviečkovú necháme pred prípravou pri izbovej teplote. Potrieme olejom a posypeme rovnomerne nasekanými lístkami rozmarínu. Po 30 - 40 minútach grilujeme na priamom žiare z oboch strán po dobu 4 - 6 minút podľa požadovaného stupňa prepečenia. Falošnú sviečkovicu zložíme z grilu a uložíme do tepla "dôjsť". Omáčku znovu prehrejeme. Ako príloha sú vhodné restované alebo americké zemiaky.
Aj keď počasie vonku je pochmúrne, podľa dátumu v kalendári sme práve na vrchole grilovacej...
Tohtoročnej zime už definitívne odzvonilo. Jar je v plnej sile a my dostali chuť na poriadnu...
Novinkami pre tohtoročnú grilovaciu sezónu sú okrem iného aj nové modely peletových grilov Pit...