Počet porcií: 3-4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 50 minút
Suroviny:
Postup: Sójovú omáčku rozšľaháme s cukrom, octom, olejom, cesnakom, a chili. K tomuto pridáme cibuľku a koriander. Steak vložíme do sklenenej nádoby, zalejeme marinádou a mäso v nej vykúpeme, mäso môžeme niekoľkokrát obrátiť. Na posyp orestujeme sezam po dobu 2 minút na suchej panvici. Spolu so soľou vymiešame v keramickej mise. Špargľu pripravíme osušíme, kúsky potrieme olejom. Grilujeme na strednom žiare. Najprv pripravíme steak, ktorý grilujeme približne 10 minút, kým nie je prepečený doružova. Necháme odpočívať, pripravíme si špargľu. Zo steaku nakrájame šikmo tenké plátky a posypeme sezamom. Podávame so špargľou, posypané petržlenovou vňaťou.
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...