Počet porcií: 4
Náročnosť: jednoduché
Doba prípravy: 20 minút
Suroviny:
Postup:
Olúpané ovocie nakrájame na rovnako veľké kúsky. Striedavo napichujeme na špízy. Grilujeme nad stredne rozžeraveným grilom z každej strany cca 2 minúty. V kastróliku ohrejeme smotanu, do ktorej vložíme nalámanú čokoládu a pridáme škoricu. Dochutíme rumom. Omáčku podávame v malej miske, ovocie v nej namáčame.
Sezóna údenia je už v plnom prúde, preto sa pre Vás snažíme zabezpečiť ďalšie a ďalšie príchute...
Digitálne elektrické udiarne Borniak Simple s možnosťou pomalého grilovania pri nízkych teplotách...
Vybrali ste pod stromček pre manžela zlý obal na gril? Zistil Váš kamarát, že liatinový rošt čo...